Η πολιτική προσωπικών δεδομένων εξηγεί πώς το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας (Μουσείο) προστατεύει τις πληροφορίες που εισάγετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα dml.culture.gr (Ιστοσελίδα).

Το Μουσείο είναι υπεύθυνο για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε χρησιμοποιούνται μόνο με βάση την συγκεκριμένη πολιτική προσωπικών δεδομένων, η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με την οδηγία GDRP. Το Μουσείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή να βεβαιωθείτε πως είσαστε ικανοποιημένοι με πιθανές αλλαγές.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής σας στο Newsletter του Μουσείου συγκεντρώνουμε με τη ρητή σας συγκατάθεση τις παρακάτω πληροφορίες:

• Ονοματεπώνυμο
• Διεύθυνση Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με εκδηλώσεις, δραστηριότητες, δελτία τύπου, ανακοινώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου και δεν διατίθενται σε καμία περίπτωση σε τρίτα μέρη.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα επικοινωνίας μας στέλνοντας email με τη λέξη "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή ακολουθώντας τις οδηγίες που εμπεριέχονται στο Newsletter.

Η ιστοσελίδα εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους πολιτιστικού περιεχομένου. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις ιστοσελίδες και έχετε πλέον εγκαταλείψει την ιστοσελίδα του Μουσείου, το Μουσείο δεν μπορεί να έχει κανέναν έλεγχο ως προς τον άλλο δικτυακό τόπο. Για τον λόγο αυτό, δεν έχουμε καμία ευθύνη για την προστασία προσωπικών δεδομένων που θα εισάγετε σε άλλες ιστοσελίδες.