Ο παρών δικτυακός τόπος dml.culture.gr (Ιστοσελίδα) ανήκει στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας (Εφορεία) και η χρήση του υπόκειται στους εξής όρους:

1) Εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), η ιστοσελίδα περιλαμβάνει περιεχόμενο που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εφορείας. Το περιεχόμενο αυτό περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται σε, κείμενα, εικόνες, σχέδια, γραφικά, βίντεο, εφαρμογές και παρεχόμενες υπηρεσίες.

2) Η Εφορεία ενθαρρύνει την ιδιωτική χρήση του περιεχομένου της Ιστοσελίδας για προσωπική ενημέρωση, καθώς και τη χρήση του για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς. Η χρήση στο πλαίσιο μιας επιχείρησης, μιας υπηρεσίας ή ενός οργανισμού δεν αποτελεί ιδιωτική χρήση. Επιτρέπεται η χρήση για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπούς, με απαραίτητη προϋπόθεση την ένδειξη προέλευσης του περιεχομένου από την Ιστοσελίδα και την αναφορά των ονομάτων των δημιουργών (εφόσον αυτά εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα).

3) Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου της Ιστοσελίδας για εμπορικούς σκοπούς ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση που δεν εμπίπτει στην παράγραφο 2.

4) Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή κατατεθειμένων σημάτων ή σημάτων υπηρεσιών του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, καθώς και σημάτων συνεργαζόμενων φορέων που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα.

5) Η Εφορεία δηλώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο δεν εγγυάται, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

6) Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους (links), κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες ή οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών. Η Εφορεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα και την ποιότητα υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων. Επίσης δεν εγγυάται για την ασφάλεια άλλων δικτυακών τόπων που διασυνδέονται με την Ιστοσελίδα μέσω παραπομπών, ούτε για τους εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων η Ιστοσελίδα και άλλοι δικτυακοί τόπου τίθενται στη διάθεσή σας.

7) Τα προσωπικά δεδομένα που εισάγουν οι χρήστες για να εγγραφούν στο Newsletter του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή τους και με κανέναν τρόπο δεν αναπαράγονται ή διατίθενται σε τρίτα μέρη.

8) Η Εφορεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδα και να τους δημοσιεύει στην παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή.